Fâșii de carne de vită japoneze cu Mini Potatoes

FOOD SERVICE SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU RESTAURANTE

Fâșii de carne de vită japoneze cu Mini Potatoes

Ingrediente - 4 persoane

400g cartofi Easy Nature Mini

450g fâșii de carne de vită japoneze

2 linguri de ulei de floarea-soarelui

150ml sos teriyaki

ardei roșu

ardei verde

semințe de susan

 

Se încălzește o lingură de ulei de floarea soarelui într-o tigaie. Se coc cartofii până se rumenesc. Ardeii se taie în fâșii. Se încălzește a doua lingură de ulei de floarea soarelui într-un wok sau tigaie. Se prăjesc amestecând  fâșiile de carne de vită japoneze cu fâșiile de ardei. Se toarnă sosul teriyaki peste fâșii și se amestecă. Se lasă să se gătească. Pentru servire se iau ușor cu polonicul cartofii și fâșiile de carne de vită japoneze. Se servesc într-un castron, se presară cu seminţe de susan.