2 Noutate

FOOD SERVICE SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU RESTAURANTE

2 Noutate

 

Atenție pozitivă pentru cartofi prăjiți!

ProFri, uniunea managerilor specializați pe prăjirea profesională a cartofilor, a lansat în octombrie 2014 prima Săptămână națională a cartofilor prăjiți. McCain este una din companiile care a susținut această inițiativă și a făcut posibilă realizarea acesteia.

 

 

 

Săptămâna națională a cartofilor prăjiți are ca obiectiv îmbunătățirea imaginii și a rezultatelor de exploatare ale companiilor profesionale specializate pe prăjire din Olanda. 

 

Cartofii prăjiți sunt o gustare iar sosul este încă o tentativă pentru mulți clienți. Sunt bune la evenimente festive, petreceri, sunt ușor de gătit și delicioase! Acestea sunt aspectele pozitive ale ”cartofilor prăjiți”.

Dar acceași cartofii au de asemenea și o latură negativă; mituri și dovezi despre cât sunt de nesănătoase, că au grăsimi face ca aceștia să nu mai fie atât de simpli și siguri. Noi dorim ca aceste mituri și prejudecăți să fie spulberate și să piardă din intensitate.  

 

În cadrul Săptămânii Naționale a cartofilor prajiti, informațiile cu privire la originea, procesarea, măiestria și calificarea companiilor specializate în prăjire vor fi esențiale.

 

 

Totul este bun!

 

Bine ați venit pe site-ul web Foodservice. Aici veți găsi răspunsuri la întrebările dvs. din domeniul produselor din cartofi și aperitive. Efectuați clic pe domeniul dvs., găsiți întrebările care vă interesează și veți vedea imediat ce soluții vă putem oferi pentru acest produs.