Calculator

FOOD SERVICE SOLUȚII PROFESIONALE PENTRU RESTAURANTE

Calculator

Completați casetele de mai jos pentru a calcula profitul relativ Easy Nature în urma utilizării cartofilor necurățați. Profitul dvs. din punct de vedere al costului
Cât plătiți pentru 1 kg de cartofi necurățați?
Care este salariul mediu pe oră?
Cheltuielile pentru electricitatea consumată de echipament pe oră
Cheltuilele pentru electricitatea consumată de cuptorul cu abur (Kw x electr.)
Ce gramaj utilizați la servirea unei porții de cartofi?
 
Câte porții în medie serviți dvs. pe zi?
 
Care este prețul dvs. per kg pentru angrosiștii Easy Nature?
Costurile cartofilor proaspeți Costurile cartofilor decojiți Easy Nature
Plată în avans
1000 g de cartofi
Lucru
Decojire 5 minus Timp x salariul pe oră
Tăiere 3 minus Timp x salariul pe oră
3 minus Timp x salariul pe oră
Energie electrică
Gătire / albire 10 minus Energie x timp
Pregătirea în cuptorul cu aburi 20 minus X timp de utilizare
6 minus X timp de utilizare
COST TOTAL minus
minus
gramaj cartofi peste 1000 g 600 100
Numărul de porții din 1000 g
Cost / porție
Numărul de porții vândute pe zi  
Numărul de porții vândute pe an (bazat pe 365 de zile)
Costul total pe an (€)
Economii anuale cu McCain Easy Nature