Satisfacția clienților
AȘTEPTĂRILE CLIENTULUI
- Calitatea produsului: textură, culoare, aromă:
McCain selectează cu grijă cartofii pe care îi integrează într-un proces eficient.
Stocul
În Europa, McCain are 1500 parteneri fermieri, dedicați calității și durabilității.
Selectare
Toate cantitățile de cartofi care ajung la fabrici sunt analizate cu atenție (defecte, dimensiune, factor de umiditate ...) pentru a evalua dacă sunt potrivite pentru prelucrarea ulterioară. Experții McCain conlucrează intens cu partenerii noștri din agricultură pentru a optimiza producția de cartofi.
Controale
McCain efectuează un număr mare de verificări ale cartofilor:
- Înainte și după recoltare.
- La fiecare două luni în timpul depozitării cartofilor.
- La o săptămână după livrarea unei încărcături cu cartofi la fabrici.
În total sunt colectate și analizate anual 1800 mostre.
- O dietă echilibrata: McCain este adeptul unei diete echilibrate gătind produsele în ulei de floarea soarelui care conține 88% acizi grași nesaturați și fără acizi grași trans.
- Siguranță alimentară: aceasta este respectată pe toată durata procesului, de pe câmp până în farfurie.
Păstrare conform condițiilor de sănătate și mediu:
Sunt folosite doar speciile de cartofi care necesita retinerea mai puțină a apei. Fertilizatorii și pesticidele sunt utilizate doar dacă este strictă necesitate pentru un anumit cartof.
Fără conservanți:
Conform regulamentelor în vigoare. Sunt efectuate verificări continue pe toată durata procesului.
Siguranță:
Metodele HACCP sunt puse în aplicare de către fermieri în procesul de cultivare, cu planurile de control a cartofilor, evaluarea și managementul riscurilor.
Trasabilitate:
McCain este in masură ca in numai in cateva ore să urmăreasca produsul in toate etapele de pe câmp până în farfurie: selecția cartofilor, pașii procesului de fabricare și canalul de distribuire.